OVER ONS 

(Ja, dat past, want CreatiefHuis werkt samen met nog heel veel andere speelse ZZPers en kan u ook helpen om ze te vinden)

Heel veel spelen


"Het tegenovergestelde van spelen is niet werk, het tegenovergestelde is depressie" (Brian Sutton-Smith)


“Better a broken bone thana broken spirit.” (Lady Marjory Allen 1897-1976)Heel veel enthousiasme


Totdat ik eraan toe kom, kun je i.i.g. op het blog van Ilse van der Put van Empowerment by Playing het project SpelenMaaR voor avontuurlijk en creatief buiten spelen met zogenaamde Loose Parts in alle geuren en kleuren volgen:

https://www.empowermentbyplaying.nl/spelenmaarBeperkte websiteaffiniteit


En mocht je ondertussen willen weten waarom spelen 42 is ("Life, the universe, and everything" volgens The Hitchhiker's Guide to the Galaxy), dan geniet van Rudger Bregman volgende samenvatiing van op de site van De Correspontent: 

https://decorrespondent.nl/7075/waarom-onze-kinderen-steeds-minder-spelen-en-wij-met-een-burn-out-thuis-zitten/bd8c7501-ee1b-0b63-396d-acd7b415e0cf

Wel zelf blijven denken. Dat we in het heden vergeleken met de jaren 80 1,5h meer met onze kroost doorbrengen, omdat we hun prestatievoorderingen willen controlleren, lijkt me dikke onzin. Ik heb er echt intrinsiek eigen belang. Met kinderen kun je namelijk toffe dingen beleven :)


ONS TEAM


Mensen houden van mensen. Stel hier uw team voor.

Adam Kohn

Titel

Philip Henderson

Titel

Annie Monaco

Titel

Victor Miller

Titel